Hydromed massage

Hydromed massage is een massagemethode waarbij men ligt op een speciaal warm watermatras. Het hele lichaam kan optimaal  behandeld worden, terwijl men gewoon op de rug op het warm watermatras blijft liggen. 


Watermatras


Door de warmte van het watermatras ontspant het zenuwsysteem en spieren zich terwijl de rug in een optimale, natuurlijke positie ligt, waardoor je een aangenaam en ontspannen gevoel krijgt. Daarnaast is de rugligging vanzelfsprekend comfortabeler zodat een betere ontspanning wordt gerealiseerd. In deze uitgangshouding wordt met massageolie tussen de rug van de cliënt en het kussen een heerlijke massage verzorgt.  De masseur kan het gehele lichaam behandelen zonder dat de cliënt zich omdraait. Van de rug op de buik draaien is dus ook niet meer nodig. 


Zwangerschap


Bij hydromed massage worden buik- en borstligging overbodig waardoor nagenoeg iedereen behandeld kan worden. Hydromed is een uitkomst voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen. Juist deze groep kampt vaker met (ernstige) rugklachten en heeft baat bij deze  behandelmethode omdat buikligging niet nodig is. Cliënten die bij de gebruikelijke methoden moeite hadden zich te ontspannen zijn nu veel eenvoudiger te behandelen.